energijska podpora življenju

Trgovina

V trgovini Angelca.si boste našli izdelke, ki v vas prebujajo potenciale, odpirajo možnosti in nove poti, da življenje postane ŽIVO.

Tako nudimo izdelke za čiščenje čaker, čiščenje in spodbujanje harmoničnega energijskega pretoka v prostorih, izdelke za podporo doseganja ciljev, meditacije… Vse izdelke seveda vedno preizkusimo na sebi, zato ponujamo samo izdelke, s preverjenim delovanjem in znanimi pozitivnimi učinki. Široka paleta izdelkov je namenjena prav vsem, od najmlajših pa tudi tistim v jeseni življenja, saj je vedno pravi čas za izboljšanje življenja. To poskušamo doseči pri vsaki naši stranki v njhovo in naše zadovoljstvo.

Naša trgovina je namenjena vsem, ki si želite sami pomagati pri kvalitetnem življenju ali pa želite podarjati darila, ki izboljšujejo življenja s pomočjo podpore energij z najvišjih sfer.

Trgovina Angelca.si je nastala zaradi potreb ljudi, ki smo jih srečali v letih delovanja društva Angel.si. Za vse naše avtorske izdelke smo hvaležni energijam, strankam, članom društva, ki so spodbujali razvoj in nastajanje zanimive in pestre linije izdelkov.

Preverite več… vstopite v trgovino angelca.si

Posvetujte se s strokovnim team-om Angel.si

Naši terapevti so specializirani v svojem področju delovanja. Na voljo so vam za različna svetovanja, energijske terapije in vedeževanja. Med drugim se lahko odločite za razstrupljanje telesa, pranske terapije, ScalarPrana terapije, angelske terapije, 5D energijske terapije, regresije, mesečne energijske podpore, kristaloterapija hrbtenice, tarot vedeževanje, vedeževanje s ciganskimi kartami, angelsko vedeževanje itd.

Terapevte lahko kontaktirate preko telefona ali e-poštnih naslovov.