energijska podpora življenju

Mateja Cvetko

Kljub temu, da so me energije zanimale že kar pomnim, sem bila bolj teoretik in ostajala pri prebiranju in pogovarjanju o tem fenomenu vse do leta 2002, ko sem se po »naključju« znašla na telovadbi, ki jo je vodila Andreja Novak na Polzeli v soboto zjutraj, glede na to, da sem živela v Rogaški Slatini in da še nisem imela avta je bilo kar veliko naključje, to je bilo moje prvo srečanje z društvom Art Angel, kot se je takrat imenovalo.

Po tem se je začelo vse hitro odvijati, različna izobraževanja in veliko terapij, na sebi, prijateljih, … iz teorije v prakso. Od takrat mi pri mojem delu, učenju in razvoju največ pomeni prav to, da nas je bilo več takih, ki so nas zanimale enake stvari, pri društvu Angel.si (danes Zavod za energije) in se lahko o tem sproščeno pogovarjamo in se to ne zdi nikomur čudno ali kaj posebnega ampak kot del /način življenja. Kjer najdemo podporo in nasvet, kako naprej, če gre kaj narobe.

Najprej sem delala zelo veliko na sebi, saj sem imela težave z alergijami, atopičnim dermatitisom, ki je bil kljub rednim obiskom zdravnikov in dermatologov in jemanjem predpisanih zdravil iz meseca v mesec slabši. Zato mi ni preostalo drugega, kot da sem dnevno delala na sebi in te terapije so mi pomagale, ne samo , da se je pozdravila moja koža ampak, da se je spremenilo tudi moje življenje kot tako, odpirale so sem mi nove poti in vse so bolj ali manj vodile v to, kar danes počnem.

Naslednji večji korak je bil odprtje našega lokala v Žalcu, kjer sva z Andrejo Novak začeli podpore delati širše, takrat se je pravo delo na sebi šele začelo, saj za to potrebuješ kondicijo za držati energijo in se ne vpletati ampak samo ostati orodje energijam. Naredila sem res veliko podpor, prihajali so ljudje, ki so bili v stresu, s povišanim holesterolom, težavami v križu, šumenju v ušesih, alergijami, depresijami, težave z zanositvijo, pri nosečnosti, pomoč pri in po porodu, pri težavah, ki jih imajo novorojenčki (krči, težave z dojenjem…). Kmalu smo zaradi oddaljenosti ljudi in večjega povpraševanja začeli delati podpore tudi na daljavo in tega je sedaj največ (energijska mesečna podpora). Ker sem šla sama preko teh stvari: zanositev, porod, zelo težavna nosečnost, nedonošenček, težave povezane s tem, sem se nekako specializirala za to področje, saj vem, kaj je v danem trenutku težava, kaj jo lahko povzroči in kaj moramo storiti, da je ni več.

Družine je vedno potrebno gledati kot celoto, saj smo karmično povezani in otroci nas učijo ravno to, čemur smo se prej, ko jih še nismo imeli uspešno izogibali. Ko smo še sami, marsikaj potrpimo ali ignoriramo, ko zboli naš otrok, ker mi ne zmoremo urediti svojega življenja tako, kot bi morali, ne prevzamemo odgovornosti zase in dovolimo prevelik vpliv okolice, se bomo hitro pripravljeni spremeniti. To je trenutno moje delo, gledam dinamiko v družinah in jim pomagam, da vidijo kaj se da izboljšati, da potem vsi bolj zdravo in kvalitetno živijo.

 

Posvetujte se s strokovnim team-om Angel.si

Naši terapevti so specializirani v svojem področju delovanja. Na voljo so vam za različna svetovanja, energijske terapije in vedeževanja. Med drugim se lahko odločite za razstrupljanje telesa, pranske terapije, ScalarPrana terapije, angelske terapije, 5D energijske terapije, regresije, mesečne energijske podpore, kristaloterapija hrbtenice, tarot vedeževanje, vedeževanje s ciganskimi kartami, angelsko vedeževanje itd.

Terapevte lahko kontaktirate preko telefona ali e-poštnih naslovov.