energijska podpora življenju

Andreja Novak

Nikoli nisem imela vizitke, ker sem se celo življenje učila in se še, tako da bi morala vedno znova delati nove vizitke in si gor dajati nove nazive.
Od mojega prvega najljubšega dela – obrezovanja sadnih dreves sem prešla skozi različne službe, izkušnje in pridobila številna alternativna in uradna, konvencionalna znanja, ki jih vsa povezujem in zato na vaše probleme, težave ali izzive v življenju pogledam iz različnih vidikov, zato vedno najdem rešitve. Res je, da je za vse potreben čas in da so nekatere rešitve plod težav iz bližnje preteklosti, zato te rešimo hitreje. Lahko pa so težave plod energijskih blokad, ki jih s sabo nosite že življenja, za te potrebujemo malo dlje časa, vendar se pozitivni rezultati kažejo že med samim procesom.

Vsaj enkrat si zares želim napisati seznam mojih znanj, ki sem jih z raziskavami in praktičnim delom pa tudi z obiski različnih delavnic (predvsem tujih predavateljev) obiskala v teh 23 letih, odkar se zavestno ukvarjam s sabo in svetom okoli mene, zato bo ta seznam kronološko zasnovan z opombami, zakaj in kako.

V samem začetku izobraževalnega sistema bi me sedaj ožigosali za hiperaktivno, takrat na srečo je še bilo normalno, da so otroci zvedavi in da ne morejo pri miru sedeti, saj je mojo predšolsko vzgojo prevzela moja babica – »omica«, ki je bila zeliščarka, odstranjevala je ječmenčke (izrastke na očeh) z zamahi rok in skrbela za mojo povezavo z energijami, saj je v njih neizmerno verjela in sodelovala. Umrla je star 94 let in do zadnjega dne bila aktivna in predana svojemu poslanstvu – pomoči drugim.

V družini smo bile same ženske, mama se je ukvarjala z balajicami in nihali, sestra nas je oskrbovala z pravo literaturo, da smo bili na tekočem z znanji v alternativi in vsak teden smo gostili našo teto Anico, ki je bila daleč poznana vedeževalka. To je bilo moje gnezdo, kjer se mi je zdelo popolnoma naravno, da ima vsak nekatera zanimanja in talente za delo z energijami.

V srednji pedagoški šoli (vmes je postala Gimnazija Celje Center) sem veliko odmorov (pa tudi šolskih ur) računala karmična življenja vsem sošolkam in sošolcem, horoskop je bil moja domena ves čas in polega rednega učenja smo se alternativno izobraževali sproti, vsak dan.

Nadaljnji študij sem nadaljevala na kmetijstvu, smer sadjarstvo –vinogradništvo, saj sem se želela učiti neka trajna znanja in ne nekaj, kar se letno spreminja. Teme so mi bile čudovite, priznam pa, da sem ves čas uporabljala nihalo pred izpiti, saj sem z njegovo pomočjo vedela, katera vprašanja bodo na izpitih.

Tik pred zaključkom diplomske naloge in zadnjih izpitov sem imela prometno nesrečo, ki me je zaustavila za leto dni in takrat sem začela bolj intenzivno s študijem barv, ki je postal moja obsesija ves ta čas. Prejela sem zanimive ideje (od energij) in razvijam ter pripravljam jih ves ta čas.

V samih začetkih sem se učila refleksoterapije pri Dr.Mileni Plut Podvršič, s katero smo imeli tudi društvo Art Angel, kjer smo raziskovali metode po svoji učinkovitosti. Organizirali smo delavnice po čakrah in učila sem se vsega, kar je prišlo mimo mene.

2001 sem srečala tudi z drugimi tehnikami  zdravljenja, ki so mi bila bila orodja za preverjanje mojih idej in za hitro in učinkovito pomoč drugim.

Ogromno živali je prišlo na mojo pot in sčistila sem jim energije, enostavno, ker so to preprosta in čista bitja. Če bi sedaj izbirala, je moj idealni poklic: energijska maserka malih živali, kar bom začela početi takoj, ko bom imela nekaj časa.

V tem času sem se naučila tudi:

  • uporabljati svoj glas za zdravljenje
  • uporabljati in programirati kristale z najvišjimi nameni za življenje
  • zdraviti srce in Dušo
  • delati regresije v pretekla Življenja (ISIS)
  • zdraviti domove in energije prostora in okolice ter delati dober feng shui
  • izumila Life box in dizajnirala Astro stol, O-Life in druge energijsko zdravilne pripomočke

S ponovnim srečanjem moje učiteljice Fe Pacheco (pred 18 leti mi je dala temeljna znanja o jasnovidnosti in izgradnji antakarana v svojih energijah, kar sem počela vse do sedaj), sem se naučila nove tehnike, ki je ojačala moje energije.

Na osnovi vsega znanja in izkušenj sem izumila nekaj odličnih terapij – MAVRIČNO TERAPIJO, ZLATI STIK, že nekaj let pa izvajamo tudi MESEČNE PODPORE za posel in družine, kjer ves čas nadgrajujemo svoja znanja.

Vmes sem za lastno uporabo se poglobila v Astrologijo, ki me je tako prevzela, da jo sedaj uporabljam pri vseh konceptih delovanja.

Tehnično – uradno pa sem diplomirani dizajner in modni stilist, kjer nisem mogla mimo mojih globljih znanj, saj sem v tem času izumila Astrostol in s prijateljico razvila Astrofashion.

Ogromno dela je še pred mano, saj se svet in energije odpirajo, zato ne čakajte, če menite, da vam lahko pomagam na vaši poti, sedaj je čas, ko sem še tu.

Posvetujte se s strokovnim team-om Angel.si

Naši terapevti so specializirani v svojem področju delovanja. Na voljo so vam za različna svetovanja, energijske terapije in vedeževanja. Med drugim se lahko odločite za razstrupljanje telesa, pranske terapije, ScalarPrana terapije, angelske terapije, 5D energijske terapije, regresije, mesečne energijske podpore, kristaloterapija hrbtenice, tarot vedeževanje, vedeževanje s ciganskimi kartami, angelsko vedeževanje itd.

Terapevte lahko kontaktirate preko telefona ali e-poštnih naslovov.