energijska podpora življenju

Suzana Clara Skamlič

E-mail: info@angel.si
GSM: 070 563 588

Moje ime je Suzana Clara Skamlič. Že od nekdaj je bila moja želja pomagati ljudem. Življenje me je peljalo skozi preizkušnje in na tem potovanju sem se naučila, da moramo pravzaprav vse korake vseeno prehoditi sami, da pa so nam svetovalci, ki jih srečamo na tej poti v veliko pomoč. Odkrila sem, da imam določen dar videnja in spoznala orodje Tarot, ki mi pomaga, da vam osvetlim problem in vam pomagam, da najdete najboljšo pot iz dane situacije. Pomagam si tudi z numerološko osvetlitvijo karakterja in pa z jasnovidnostjo. Potrudim se, da vsakega posameznika jemljem, kot celoto in v dani situaciji uporabim vso svoje znanje in pa prisluhnem zgodbi, ki mi jo želite zaupati.

Po prvem stiku z energijami preko Tarota, sem spoznala še tehnike jasnovidnosti, kar je mojo povezavo z energijami še poglobilo. Naenkrat sem energije intenzivno začutila, ne samo videla, kot pred tem v tarot kartah. Naučila sem se jih čistiti, jih začutiti in preko njih priti globlje v raziskovanje problemov in blokad. Ugotovila sem, da tako še lažje in pomagam sebi in tudi drugim.

Na voljo sem vam za svetovanje, vedeževanje, analizo osebnosti na podlagi rojstnega datuma ter za različne vrste podpor in odprav blokad z vidika vaše duše.

Posvetujte se s strokovnim team-om Angel.si

Naši terapevti so specializirani v svojem področju delovanja. Na voljo so vam za različna svetovanja, energijske terapije in vedeževanja. Med drugim se lahko odločite za razstrupljanje telesa, pranske terapije, ScalarPrana terapije, angelske terapije, 5D energijske terapije, regresije, mesečne energijske podpore, kristaloterapija hrbtenice, tarot vedeževanje, vedeževanje s ciganskimi kartami, angelsko vedeževanje itd.

Terapevte lahko kontaktirate preko telefona ali e-poštnih naslovov.