energijska podpora življenju

Terapevti

Andreja Novak
Sem strokovnjakinja na področju energetskega delovanja in ezoterike, dipl.dizajnerka in feng shui ter barvna svetovalka.
Več …

Mateja Cvetko
Sem dobra poznavalka družinskih povezav ter izvajam energijsko pomoč družinam, otrokom, šolarjem in bodočim mamicam.
Več …

Suzana Clara Skamlič
Na voljo sem vam za svetovanje, vedeževanje, analizo osebnosti na podlagi rojstnega datuma ter za vse vrste terapij na podlagi pranske in skalar pranske tehnike.
Več …

Anja Praznik
Pomagam vam lahko z angelsko terapijo, čiščenjem čaker, pranoterapijo, scalarpranskim zdravljenjem in jasnovidnostjo.
Več…

 

Miša
Pomagam vam lahko  z naslednjimi znanji: jasnovidnost, ciganske karte, pransko zdravljenje, scalarpransko zdravljenje, barva duše, merkaba.
Več…

Nataša Ožir Žurej
Sem Angelski terapevt, regresivni terapevt, Zlati terapevt, v zadnjem času se posvečam zdravljenju družinske Duše.
Več…

Milena Maze
Za vas izvajam IST terapije, kjer vam z regresijo pomagam ozavestiti vzroke blokad in omejitev. Poleg tega sem tudi prano scalarprano terapevt.
Več…

SMS Svetovanje
Do tima strokovnih svetovalcev lahko pridete sedaj zelo ugodno in enostavno, in sicer tako, da pošljete vprašanje preko sms sporočila. V odgovor boste dobili ok. 700 znakov (približno 5 sms-ov), za kar boste odšteli samo 4,49 eur.
Več …

Posvetujte se s strokovnim team-om Angel.si

Naši terapevti so specializirani v svojem področju delovanja. Na voljo so vam za različna svetovanja, energijske terapije in vedeževanja. Med drugim se lahko odločite za razstrupljanje telesa, pranske terapije, ScalarPrana terapije, angelske terapije, 5D energijske terapije, regresije, mesečne energijske podpore, kristaloterapija hrbtenice, tarot vedeževanje, vedeževanje s ciganskimi kartami, angelsko vedeževanje itd.

Terapevte lahko kontaktirate preko telefona ali e-poštnih naslovov.