energijska podpora življenju

Miša

misa 1

Moje ime je Miša.  Že od otroštva me zanimajo karte in vse, kar je povezano s prihodnostjo. Na dlaneh sem čutila nekaj, kar si nisem znala opisati. Da imam sposobnost predvidevanja prihodnosti, sem spoznala pri svojih tridesetih letih.  Poleg prihodnosti iz kart, vam lahko pomagam tudi kot terapevtka, saj sem svoje naravne sposobnosti nadgradila z znanjem prano terapije, scalarprana terapije, pogledam vam barvo Dušo in naredim merkabo za izpolnitev vaših želja.

Pomagam vam lahko  z naslednjimi znanji: jasnovidnost, ciganske karte, pransko zdravljenje, scalarpransko zdravljenje, barva duše, merkaba.

GSM: 068 179 703

Posvetujte se s strokovnim team-om Angel.si

Naši terapevti so specializirani v svojem področju delovanja. Na voljo so vam za različna svetovanja, energijske terapije in vedeževanja. Med drugim se lahko odločite za razstrupljanje telesa, pranske terapije, ScalarPrana terapije, angelske terapije, 5D energijske terapije, regresije, mesečne energijske podpore, kristaloterapija hrbtenice, tarot vedeževanje, vedeževanje s ciganskimi kartami, angelsko vedeževanje itd.

Terapevte lahko kontaktirate preko telefona ali e-poštnih naslovov.