energijska podpora življenju

Dobrodelno delo

Kaj vam lahko ponudimo drugače / brezplačno?

VSAK DAN se nam pridružite NA DALJAVO pri samozdravljenju s pomočjo angelov
IZVAJAMO KRATKO JUTRANJO IN VEČERNO MEDITACIJO

skupaj, na daljavo smo povezani v energija vsako jutro ob 8:00 – 8:10

in vsak večer ob 22:00 – 22:10.

Navodila za sodelovanje:

meditacijo lahko izvajate povsod, razen če vozite avto, v dvigalu ali premikajočih se strojih. SEDITE vzravnano ali LEŽITE ter z globljim dihanjem začutite svoje srce. Dovolite, da se z vsakim vdihom in izdihom srce sprosti in odpre. Dovolite, da začutite njegovo bistvo in da vas objame njegova energija. Začutite, kako SEDITE V SVOJEM SRCU in sprejemajte LJUBEZEN. Dovolite, da poteka ZDRAVLJENJE z ljubeznijo. Vaše telo se sprošča in spreminja v skladu z ljubeznijo in podporo vaše Duše, vašega Najvišjega Jaza.

Deset minut zjutraj in / ali zvečer smo skupaj z ljubeznijo vsak v svojem srcu s podporo svoje Duše / Najvišjega Jaza in energij Zdravljenja ter energijske podpore.

Vsak torek ob 19. uri

ste vabljeni na brezplačno čiščenje in energijski pregled čaker. Na to srečanje se ni potrebno posebej prijavljati, saj imamo povsem odprta vrata tako za terapevte kot za vse, ki vas energije zanimajo ali pa potrebujete pomoč ali iščete vzroke za vaše težave v življenju.

Od leta 2001 smo tako pomagali veliko ljudem iz različnih godelj življenja in veseli nas, da lahko z enim večerom na teden pomagamo ljudem, da najdejo svoj smisel in energije za življenje.

Na torkovih srečanjih izvajamo pransko zdravljenje in v zadnjem letu tudi Scalarprana terapije. Hvaležni smo vsem terapevtom, ki s svojim delom ob torkih omogočajo, da so naša srečanja kvalitetna in da naredimo maksimalno za ljudi, ki potrebujejo pomoč ali pa jih samo veseli srečanje z energijami.
Vsako torkovo srečanje vodi nekdo od naših uradnih terapevtov, tako so tudi srečanja včasih vsebinsko dodana z njihovimi specialitetami:

  • Mateja Cvetko – Samozdravljenje z višjim Jazom in energijska pomoč družinam , Čakre in njihove kvalitete za življenje. Scalarprana /
  • Andreja Novak – Prano Terapije,  Scalarprana / Scalarprana Nevro, Skalar Psihoterapija, Jasnovidnost.
  • Suzana (Clara) Sklamlič –  Scalarprana / Scalarprana , Pranoterapija, Vedeževanje in Jasnovidnost.

Za torkova srečanja niso potrebne predhodne prijave, tudi ne pobiramo imen udeležencev, če pa želite najaviti svoj prihod vodilnemu terapevtu, lahko vidite, kdo je v tem tednu z vami tukaj.

Kako postati naš član – pomoč naravi in okoliškim krajem

Član postanete LE z udeležbo čistilnedelovne akcije

Že od samega začetka 2001 želimo aktivne člane in jih spodbudimo, da plačilo članarine poravnajo z delovno – čistilno akcijo. Torej našega članstva ne morete plačati v denarju, temveč samo z udeležbo na delovni akciji. Na ta način se člani med sabo spoznajo v drugačnih okoljih, vsak lahko pride s svojimi družinskimi člani in tako za vse organiziramo lepo družinsko-delovno dopoldne/popoldne. Na vsaki delovni akciji tudi poskrbimo, da se kaj novega naučimo ali da negujemo vaše energije z gong kopelmi ali z učenjem merkabe, feng shuja ,…

Prvo delovno akcijo smo imeli v parku Šenek na Polzeli, kjer smo pobirali smeti, urejevali okolico in na koncu imeli ne samo gong kopel, temveč tudi pravo zabavo s Happy Bendom – pridružili so se nam številni stanovalci Doma Upokojencev in je bilo nadvse pestro in zabavno.

V nadaljevanju smo nekajkrat očistili Goro Oljko na Polzeli in prebarvali planinske klopi, v okolici Zbiljskega jezera belili hiše in urejali prostore za društvo BARKA, očistili turistične poti po Žalcu in Vrbensko jezero, pomagali prebeliti in očistiti večje prostore in jedilnico TN Polzela ter v okviru tega naredili feng shui načrt za okolico, … na ta način vzdržujemo naš travnih v Žalcu, kjer smo imeli več let sončev labirint, sedaj imamo postavljeno 5 elementov za podporo delovanja Merkabe za vaše želje.
Če imate idejo, kje bi naša delovna moč bila potrebna, pišite na info@angel.si

Vabljeni, da postane naš član, saj imajo člani različne ugodnosti, tudi pri nakupih v naši trgovini >>

Posvetujte se s strokovnim team-om Angel.si

Naši terapevti so specializirani v svojem področju delovanja. Na voljo so vam za različna svetovanja, energijske terapije in vedeževanja. Med drugim se lahko odločite za razstrupljanje telesa, pranske terapije, ScalarPrana terapije, angelske terapije, 5D energijske terapije, regresije, mesečne energijske podpore, kristaloterapija hrbtenice, tarot vedeževanje, vedeževanje s ciganskimi kartami, angelsko vedeževanje itd.

Terapevte lahko kontaktirate preko telefona ali e-poštnih naslovov.