energijska podpora življenju

Dobrodelno delo

Kaj vam lahko ponudimo drugače / brezplačno?

VSAK DAN se nam pridružite NA DALJAVO pri samozdravljenju s pomočjo angelov
IZVAJAMO KRATKO JUTRANJO IN VEČERNO MEDITACIJO

skupaj, na daljavo smo povezani v energija vsako jutro ob 8:00 – 8:10

in vsak večer ob 22:00 – 22:10.

Navodila za sodelovanje:

meditacijo lahko izvajate povsod, razen če vozite avto, v dvigalu ali premikajočih se strojih. SEDITE vzravnano ali LEŽITE ter z globljim dihanjem začutite svoje srce. Dovolite, da se z vsakim vdihom in izdihom srce sprosti in odpre. Dovolite, da začutite njegovo bistvo in da vas objame njegova energija. Začutite, kako SEDITE V SVOJEM SRCU in sprejemajte LJUBEZEN. Dovolite, da poteka ZDRAVLJENJE z ljubeznijo. Vaše telo se sprošča in spreminja v skladu z ljubeznijo in podporo vaše Duše, vašega Najvišjega Jaza.

Deset minut zjutraj in / ali zvečer smo skupaj z ljubeznijo vsak v svojem srcu s podporo svoje Duše / Najvišjega Jaza in energij Zdravljenja ter energijske podpore.

Vsak torek ob 19. uri

ste vabljeni na brezplačno čiščenje in energijski pregled čaker. Na to srečanje se ni potrebno posebej prijavljati, saj imamo povsem odprta vrata tako za terapevte kot za vse, ki vas energije zanimajo ali pa potrebujete pomoč ali iščete vzroke za vaše težave v življenju.

Od leta 2001 smo tako pomagali veliko ljudem iz različnih godelj življenja in veseli nas, da lahko z enim večerom na teden pomagamo ljudem, da najdejo svoj smisel in energije za življenje.

 

 

 

Posvetujte se s strokovnim team-om Angel.si

Naši terapevti so specializirani v svojem področju delovanja. Na voljo so vam za različna svetovanja, energijske terapije in vedeževanja. Med drugim se lahko odločite za razstrupljanje telesa, pranske terapije, ScalarPrana terapije, angelske terapije, 5D energijske terapije, regresije, mesečne energijske podpore, kristaloterapija hrbtenice, tarot vedeževanje, vedeževanje s ciganskimi kartami, angelsko vedeževanje itd.

Terapevte lahko kontaktirate preko telefona ali e-poštnih naslovov.